Reviews

Recensie van james labontie
"Kamer , met twee luie stoelen, tv en free wifi, lekker bed en ruime douche."
Recensie van Anita van Roemburg
"Super aardige gastvrouw en heer.... bedankt, groet Zeger en Anita uit Nijkerk."
Recensie van Cor van Dort
Geweldige lokatie met prachtig begroeide wildtuin om lekker door te lopen en te genieten op 1 van de zitjes. Ria en Gerjan zijn super gastvrouw en heer. Ook het ontbijt was geweldig en we hebben lekker van de omgeving genoten. Kortom: een heerlijk onderkomen en goede prijs, voor iedereen die van natuur houdt. Zeker een plek om nogmaals te komen. Ook het ontbijt was geweldig en we hebben lekker van de omgeving genoten.
Recensie van Carolyn Waridie
Een heel warm en vriendelijk ontvangst! Lieve zorgzame gastvrouw en gastheer. Meer dan keurige, schone kamer. Prachtige groenrijke omgeving. Rust, kalmte, getjilp van de vogels. Een verademing! Tot snel, klein paradijsje. Dank jullie wel, lieve fam Doeschot
Recensie van Niels Poiesz
Fantastische gastvrouw en gastheer die je hartelijk ontvangen. Alles is spic en span en het ontbijt is tot in puntjes geregeld. Voeg daar nog een mooie omgeving en natuur aan toe en je hebt een ideale locatie. Aanrader!!
Recensie van Thomas

18 jul. - 20 jul. 2015
B&B Huize Doeschot

Ein sehr schöner und entspannter Aufenthalt. Saubere Unterkunft und sehr leckeres Frühstück.
Sehr nette Gastgeber, saubere Unterkunft und ein sehr leckeres und reichhaltiges Frühstück!

Alexander Recke was in our B&B 11 augustus

Ria and her husband are very nice people! They remind me of my own grandparents and were super nice to talk to. The place is very good and you can drive to different locations by car. They will give you good tips and tell you something about Nordholland if you are interested. I would book it definetely again!

Augustus 2020 Andy en Sara

Lovely location, great accommodation, perfect for us. The hosts are very engaging and provide an excellent service, not just in the accommodation but the 'where to go' advice was great as was the outstanding breakfast. Highly recommended. Den Helder and Texel easy access.
We had a lovely time at your AirBnB, and it was nice to share a drink at the end of our evening with you. One of the great things about AirBnB is you get to meet new people. Thank you for looking after us so well.

Recensie van Carolin

6 aug. - 11 aug. 2015
Ria war eine sehr nette, offene und hilfsbereite Gastgeberin. Wir haben für fünf Nächte in einem ihrer B&B-Zimmer übernachtet. Wir hatten alles was wir brauchten: ein sauberes Bad, Handtücher, einen schön hergerichteten Raum, Wlan, Geschirr, sogar Kaffee und Tee. Nicht zu vergessen natürlich das leckere Frühstück, bei dem es an nichts fehlte. Sogar die selbstgemachte Marmelade und Obst und Gemüse aus dem eigenen, riesen Garten wurden serviert. Traumhaft! Im Frühstücksraum gibt es auch die Möglichkeit Lebensmittel in einem Kühlschrank zu deponieren, bzw. sich auf einem Zwei-Platten-Herd eine Kleinigkeit zu kochen. Das Haus liegt ruhig am Rand von Westerland und hat einen riesigen Garten mit schönen Sitzgelegenheiten. Wir konnten mit dem Fahrrad (welche auch vor Ort von Ria ausleihbar sind) problemlos zum Supermarkt in das nächste Dorf fahren oder ans Meer. Es war ein sehr angenehmer und schöner Aufenthalt bei Ria und ihrem netten Mann. Das B&B ist sehr zu empfehlen und wenn wir wieder nach Nordholland kommen, werde wir definitiv versuchen, wieder bei Ria zu wohnen. Vielen Dank für alles!

Recensie van Yan

15 jul. - 16 jul. 2016
It is a very charming room in a lovely house! Our stay was very pleasant, the host give us a warm welcoming. I recommend it!

Recensie van Veronique

27 jul. - 29 jul. 2016
Heel aangename verwelkoming. Zeer mooi wilde tuin. Mooie omgeving om te wandelen. Allés was ok, Heel lekker en uitgebreide ontbijt !!! Bedankt Ria en Jan voor al u uitleg !! Groetjes

Recensie van Aleida

21 aug. - 22 aug. 2016
De kamer bij Ria overtrof al onze verwachtingen. We hadden een privé kamer met eigen ingang en eigen douche en toilet. De tuin was fantastisch. Ria en haar man gaven ons een heel welkom gevoel. we hebben heel lekker geslapen en het ontbijt was prima. Ik zou de kamers bij Ria zeker aanbevelen.

Recensie van Jeevitha

15 apr. - 17 apr. 2017
We thoroughly enjoyed staying at Ria's place. The surrounding and the environment is quite, peaceful and charming You will always tend to hear the birds singing around :) Ria was helpful giving guidance and we had an superb breakfast.
Privébericht
Thanks Ria for hosting us and making our holiday a good one! Also, we are grateful to have the breakfast..

Recensie van Christophe

29 apr. - 30 apr. 2017
Parfait pour aller à Texel ou pour apprécier le calme du nord des Pays-Bas. Déjeuner très copieux et de qualité !

Recensie van Julia en Marius

25 nov. - 26 nov. 2017
Vriendelijk en gastvrij ontvangst. Goede bedden en douche. Zalig en uitgebreid ontbijt. Highly recommended!
Bedankt voor jullie gastvrijheid en flexibiliteit om 12 man bij jullie te laten repeteren (zang, trompet en pannengekletter). Groetjes Julia en marius (Torenhuis Medemblik)

Recensie van Herbert

26 mei - 27 mei 2018
Wunderschöner Aufenthalt mit besonders leckerem Frühstück. Ria ist sehr freundlich und hilfsbereit. Nur zu empfehlen.
Es war wunderschön bei euch und das Frühstück war Extraklasse

recensie van Marco

6 apr. - 7 apr. 2019
Wir waren bereits 3 mal bei Ria und schätzen ihre Gastfreundschaft und die Ruhe in Westerland. Eine Übernachtung ist absolut empfehlenswert.
Hallo Ria , Vielen Dank für die nette Gastfreundschaft und das super Frühstück. Wir kommen immer wieder gern zu euch. Vielen Dank für alles. Liebe Grüße Marco und Selina

Recensie van Nadine

19 apr. - 21 apr. 2019
Immer wieder wunderschön 😊
Vielen lieben Dank für eure Gastfreundschaft. Macht weiter so!

Recensie van Cornelia

19 apr. - 21 apr. 2019
Ria und ihr Ehemann haben uns sehr freundlich in Empfang genommen, waren während unseres Aufenthalts immer für uns da, und hatte viele gute Ideen für Unternehmungen. Ich hatte wirklich das Gefühl, dass es beiden wichtig war, dass wir uns wohlfühlen! Die Sauberkeit, für mich ganz wichtig, ist top!

Recensie van Robert

27 apr. - 28 apr. 2019
Prima kamer, lekker ontbijt, zeer aan te bevelen
Heerlijke kamer, zeer aan te bevelen, lekker ontbijt

Recensie van Nick

28 apr. - 2 mei 2019
Great Hosts great place, wonderfully peaceful setting, delicious breakfast!! Just a fantastic place to stay. I high recommended it for a beautiful and very relaxing getaway!!
Dear Ria, thank you to you and your husband for such a GREAT stay!! Your friendliness a d hospitality was lovely and much appreciated! As was your help printing my boarding pass. I had a fantastic time a d I will be back to visit again!! Best wishes, Nick

Recensie van Janke

1 jun. - 2 jun. 2019
We were so happy to stay with Ria! It is a big beautiful house, with a large garden and stunning nature around. The rooms are sparkling clean. The breakfast was amazing! Fresh fruit, homemade jams...we can highly recommend staying here!
Ria, vielen vielen Dank!!:)

Recensie van Adrie

13 jun. - 14 jun. 2019
Laat je hartelijk ontvangen en geniet van de stilte, de groene waterrijke omgeving en start de dag met een geweldig ontbijt!
Bedankt voor je fijne ontvangst en vooral het uitgebreide ontbijt!

Recensie van Aad

22 jun. - 23 jun. 2019
Ria heeft een prima huis, met een heel mooie tuin. Ria is heel gastvrij en heeft voorzien in alles wat nodig was. Het ontbijt is gewoon super, in een apart verblijfsruimte. De kamer boven heeft een goed bed, lekker geslapen. Al met al een geweldig verblijf!
Hoi Ria, hartelijk dank voor je gastvrijheid! Groet, Aad

Recensie van Eddy

29 jun. - 30 jun. 2019
Prima verblijf op een mooie lokatie
Bedankt voor de gastvrijheid

Recensie van Tim

6 jul. - 7 jul. 2019
Ria was an amazing host. Her house was beautiful and tranquil and we had an amazing time. The breakfast was wonderful as well. Can’t recommend the experience highly enough!

Recensie van Michael

12 jul. - 13 jul. 2019
Ria's place offers a wonderful stay from a truly experienced duo in hospitality!
Thanks Ria, for the lovely stay!

Recensie van Diana

30 jul. - 31 jul. 2019 · Super B en B op alle gebied!!!

Recensie van Albert

29 jul. - 30 jul. 2019 Allermooiste

Recensie van Patrick

5 aug. - 8 aug. 2019 Wer Herzlichkeit, liebe zum Detail, Sauberkeit u. ursprüngliche Natur liebt wird sich rundum wohl fühlen.

Recensie van Claire

8 aug. - 10 aug. 2019
A beautiful house in a quiet, rural location. Lovely room, great breakfast and friendly hosts. A perfect place to unwind. Thank you for making us very welcome in your lovely home. Your house and garden are idyllic and greatly admired by fellow garden lovers. We look forward to seeing you again in the future. Best wishes Claire and Roger

Recensie van Annemarie

10 aug. - 11 aug. 2019
De B&B is erg mooi gelegen op Wieringen. Je kunt er fijn wandelen. De accommodatie is qua inrichting wat gedateerd maar van alle gemakken voorzien en met een heerlijk ontbijt. Ria en haar man zijn erg gastvrij en hartelijk. Een prima B&B!
Bedankt voor jullie warme gastvrijheid en het heerlijke ontbijt! De kamer is van alle gemakken voorzien, erg leuk ook met het zitje buiten en de mooie tuin! Hartelijke groet, Dick en Annemarie

recensie van Kathrin

12 aug. - 15 aug. 2019
Der Check-In in Rias Unterkunft verlief problemlos. Ria und ihr Mann haben uns freundlich empfangen. In der Umgebung der Unterkunft kann man surfen oder ausgedehnte Spaziergänge durch die Natur machen. Restaurants oder Lädchen zum Bummeln sind jedoch leider weiter entfernt. Der Aufenthalt war erholsam! Liebe Ria, danke für die Gastfreundschaft! Amsterdam war super! Liebe Grüße

Recensie van Sabrina

7 sep. - 8 sep. 2019
Gemütliches B&B mit schönem Garten. Frühstück ist reichhaltig. Zu empfehlen.
Danke :)

Recensie van Edith

21 mei - 23 mei 2020
Alles tip top niks op aan te merken, dank je wel voor alles

Recensie van Thomas

30 mei - 1 jun. 2020
Sehr schöne und sehr saubere Unterkunft in einer idyllischen Umgebung! Besonders Bemerkenswert ist der tolle Garten!
Vielen Dank für die Gastfreundschaft, wir haben uns sehr wohl gefühlt und wir kommen gerne wieder!

Recensie van Melvin

13 jun. - 14 jun. 2020
Erg naar ons zin gehad. Leuke gezellige accommodatie in een mooie omgeving. Alles goed verzorgd en schoon. Daarbij goede service en heerlijk ontbijt! Echt een aanrader.

Recensie van Dominic

Very friendly and social Hosts, we will stay there happily again in the future :) 10/10

Recensie van Lennart

Als je heerlijk tot rust wil komen is dit de perfecte plek: een rustige omgeving, veel groen, dicht bij zee en ontzettend vriendelijke host die graag vertellen over de omgeving!
Bedankt voor de gastvrijheid! We vonden het allebei een prachtige b&b, en het heerlijke ontbijtje heeft ervoor gezorgd dat we weer genoeg kracht hadden voor onze tocht :-)

Recensie van Jan en Tine

Wij hebben 2 overnachtingen mogen genieten van een fijne B&B op een mooie locatie. Wij werden gastvrij ontvangen met een kopje koffie met wat lekkers. Wij verbleven in kamer 3. Ondanks de erg warme dagen was het in de kamer goed uit te houden. De bedden zijn goed. We hebben heerlijk geslapen. De badkamer is ruim en heeft een fijne douche. Het verblijf was erg schoon. Buiten hadden wij de beschikking over een ruime zit waar het goed toeven is. Er is veel info aanwezig en Ger Jan wist het nodige interessante te vertellen en gaf zinvolle tips. Het ontbijt werd door Ria verzorgd. Deze was heerlijk en zeer uitgebreid. Dit verblijf is een echte aanrader!

Hallo Ria en Ger Jan, Nogmaals hartelijk bedankt voor het fijne verblijf bij jullie. Jullie waren erg gastvrij. Het ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid! Hartelijke groet, Jan en Tine

Recensie van Marian van der Zwaan

Hallo Ria en Gerjan, bij deze mijn review: Prima, heerlijk. Gastvrij, ongedwongen. En leuke omgeving, een aanrader!

Recensie van james labontie

Hebben hier een overnachting gehad, leuk, nette en schoon onderkomen. De uitbaters doen dit met toewijding en liefde. Ontbijt tot in de puntjes verzorgd, gezellig gesprek, en interesse. Bij aankomst koffie met een lekkere koekje en chocolaatje op de kamer. Kamer, met twee luie stoelen, tv en free wifi, lekker bed en ruime douche. Bij mooi weer buiten zitje. Kortom voor herhaling vatbaar.

Recensie van Anita van Roemburg

Het was voor ons en onze hond Goof een heerlijk relaxed verblijf. Super aardige gastvrouw en heer.... bedankt, groet Zeger en Anita uit Nijkerk.

Recensie van Nienke Feberwee

Een hele fijne B&B. Mooi gelegen. Vriendelijke mensen. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Ons hele verblijf was perfect geregeld, inclusief de fietsen die we mochten lenen. Zeker een aanrader!

Recensie van Jordy Krempel

Mooi en rustig gelegen B&B waaruit je goed de omgeving kan ontdekken. Tegen een goede prijs krijg je een goede kamer met uitgebreid ontbijt. Een vriendelijke gastvrouw die graag helpt. Zeker een aanrader!

Recensie van Dorine Hoegee

Een gezellige ontvangst, fijne kamer en heerlijk ontbijt! Echt een aanrader!

Recensie van latex reisend

Wie immer Top! Top Zimmer, Top Frühstück und super Gastfamilie.

Recensie van Andreas Deutscher

Super nette und freundliche B&B Familie. Top Zimmer und leckeres Frühstück. Für Naturfreunde ist der große Garten einen Rundgang wert!

Recensie van jootje pruim

Mooie ruime kamers .....en de ontbijt was heerlijk

Zelf een review schrijven? klik dan op deze link